Ebook
“Oplossingen voor problemen bij vacatures”

Werving en selectie is een vak apart. Jij kan dat ook leren, dat weet ik zeker. Afgelopen jaren heb ik opgemerkt dat veel mensen dezelfde 4 problemen ervaren tijdens werving en selectie. Na jaren experimenteren met vacatures ben ik erachter gekomen hoe je deze problemen oplost. En die kennis wil ik met je delen.

Ebook aanvragen

Problemen zijn er om te overwinnen. En nadat jij ze hebt overwonnen vind jij werving en selectie ook leuk!

De 4 grootste problemen bij werving en selectie: opgelost!

In het ebook Oplossingen voor problemen bij vactures lees je:

  • Wat je kan doen bij te veel reacties
  • Wat je kan doen bij te weinig reacties
  • Hoe je jouw selectieskills verbetert
  • En hoe je efficiënter kan gaan werven
  • Per obstakel krijg je 3 tips. Dus 12 tips in totaal!
  • De tips komen uit mijn praktijkervaring, dus je zal ze herkennen
  • Het zijn praktische tips die je direct kan toepassen op jouw vacature
  • Dit ebook is een samenvatting van mijn uitgebreide ebook “nooit meer mismatchen bij vacatures

Het ebook is geschreven voor ondernemers, HR-adviseurs, leidinggevenden en recruiters.

Het is mijn missie om mensen met elkaar te verbinden. Door vacatures te schrijven en te helpen bij werving & selectie verbind ik de juiste werkgevers en de juiste werknemers met elkaar. En ik zie het dus zo vaak fout gaan. Ik wil je helpen. Want samen maken we de arbeidsmarkt beter voor werkgevers én voor werknemers. Doe er je voordeel mee! Het ebook is een praktische gids, je kan zo aan de slag.

Ebook aanvragen
Floor Arts

Werving en selectie kun je leren

Is dit herkenbaar voor je? Je schrijft een vacature, zet deze online, en er komen weinig kandidaten op af. Of er komen kandidaten op af die totaal niet passen bij wat jij zoekt. Gelukkig gaat de werving soms ook goed. Dan heb je de juiste kandidaten, maar dan weet je niet zo goed wat je allemaal mag vragen in een sollicitatiegesprek. Je merkt dat de sollicitatiegesprekken een beetje klungelig zijn, en zelfs als je heel eerlijk bent, een beetje saai en ongemakkelijk. Je hoopt bij het doorhakken van de knoop dat je de juiste keuze maakt. Maar zeker weten…? Nope.

Dit is hoe het vaak gaat. Been there, done that. Dat frustreert. Je komt niet verder met je huidige manier van werving en selectie. Ik herken het. Terwijl je echt wel iemand zoekt voor in je team, en bij voorkeur op korte termijn. Maar hoe krijg je die perfecte match nou? En na de werving, hoe ga je verder? Hoe krijg je meer zekerheid? Precies dáár heb ik dit ebook voor geschreven. Wil je het jezelf makkelijk maken? Download dan mijn ebook en krijg mijn kennis over werving & selectie.

Ebook aanvragen

“Wij zijn zeker enthousiast. Ik raad het alle ondernemers aan. Deze investering heb je snel terugverdiend.”

Referentie over werving & selectieproces

“Floor heeft onze vacature geschreven. We hebben echt binnen 1-2 maanden een nieuwe collega gevonden. We zullen Floor zeker weer inschakelen.”

Referentie over vacatureteksten

“Hé Floor, even nog een complimentje. Ik ben er achter dat vacatures schrijven marketing is. Dat had ik mij nooit beseft. En door jullie vacaturetekst heb ik binnen één week een paar reacties én heb ik iemand aangenomen. Dat was mij zonder jullie niet gelukt”.

Referentie over werving & selectie

Ebook aanvragen

Leuk dat je interesse hebt in mijn Ebook!
Vul het onderstaande formulier in en ontvang binnen enkele minuten het ebook Oplossingen voor problemen bij vacatures in je mailbox. Check ook je spambox voor de zekerheid.

Ebook: Oplossingen voor problemen bij vacatures