Ebook
“Nooit meer mismatchen bij vacatures”

Werving en selectie is een vak apart. Jij kan dat ook leren, dat weet ik zeker. Afgelopen jaren heb ik opgemerkt dat veel mensen niet goed weten hoe werving en selectie nou precies werkt. Na jaren experimenteren met vacatures ben ik erachter gekomen wat werkt. En ook, wat niet werkt. Díe kennis deel ik graag met je.

Ebook aanvragen

Tot nu toe hebben mijn team en ik een slagingspercentage van 99% behaald. I know, die ene procent is een pain in the ass. Maar 99% is waarschijnlijk wel een percentage waar jij blij van wordt, toch?

Nooit meer mismatchen bij vacatures

In het ebook Nooit meer mismatchen bij vacatures lees je:

  • Wat er in een vacature moet staan om jouw ideale kandidaat aan te trekken
  • Hoe je de slagingskans van de vacature maximaal vergroot
  • Hoe je als een pro een selectie maakt van de sollicitanten
  • Welke vragen je kan stellen tijdens een sollicitatie
  • Hoe je fans maakt van de kandidaten die je gaat afwijzen
  • Kortom: hoe je zeker weet dat je de juiste persoon aanneemt

Het ebook is geschreven voor ondernemers, HR-adviseurs. Maar het is ook absoluut geschreven voor leidinggevenden en recruiters.

Het is mijn missie om mensen met elkaar te verbinden. Door vacatures te schrijven en te helpen bij werving & selectie verbind ik de juiste werkgevers en de juiste werknemers met elkaar. En om mijn impact te vergroten geef ik ál mijn kennis over werving & selectie weg voor € 19. Voor dit kleine bedrag vergroot je de kans maximaal om jouw ideale nieuwe medewerker of collega te vinden. Doe er je voordeel mee! Het ebook is een praktische gids, je kan zo aan de slag.

Ebook aanvragen
nooit meer mismatchen
Floor Arts

Werving en selectie kun je leren

Is dit herkenbaar voor je? Je schrijft een vacature, zet deze online, en er komen weinig kandidaten op af. Of er komen kandidaten op af die totaal niet passen bij wat jij zoekt. Gelukkig gaat de werving soms ook goed. Dan heb je de juiste kandidaten, maar dan weet je niet zo goed wat je allemaal mag vragen in een sollicitatiegesprek. Je merkt dat de sollicitatiegesprekken een beetje klungelig zijn, en zelfs als je heel eerlijk bent, een beetje saai en ongemakkelijk. Je hoopt bij het doorhakken van de knoop dat je de juiste keuze maakt. Maar zeker weten…? Nope.

Dit is hoe het vaak gaat. Been there, done that. Dat frustreert. Je komt niet verder met je huidige manier van werving en selectie. Ik herken het. Terwijl je echt wel iemand zoekt voor in je team, en bij voorkeur op korte termijn. Maar hoe krijg je die perfecte match nou? En na de werving, hoe ga je verder? Hoe krijg je meer zekerheid? Precies dáár heb ik een ebook over geschreven. Wil je het jezelf makkelijk maken? Download dan mijn ebook en krijg al mijn kennis over werving & selectie.

Ebook aanvragen

“Wij zijn zeker enthousiast. Ik raad het alle ondernemers aan. Deze investering heb je snel terugverdiend.”

Referentie over werving & selectieproces

“Floor heeft onze vacature geschreven. We hebben echt binnen 1-2 maanden een nieuwe collega gevonden. We zullen Floor zeker weer inschakelen.”

Referentie over vacatureteksten

“Hé Floor, even nog een complimentje. Ik ben er achter dat vacatures schrijven marketing is. Dat had ik mij nooit beseft. En door jullie vacaturetekst heb ik binnen één week een paar reacties én heb ik iemand aangenomen. Dat was mij zonder jullie niet gelukt”.

Referentie over werving & selectie

Ebook aanvragen

Leuk dat je interesse hebt in mijn Ebook!
Vul het onderstaande formulier in, reken af via iDeal en ontvang binnen enkele minuten het ebook Nooit meer mismatchen bij vacatures in je mailbox. Check ook je spambox voor de zekerheid.

  • Prijs: 19,00 €