Missie en visie

“Vacatures en conflicten op een informele en eerlijke manier opgelost.”

Mijn verhaal

Tijdens mijn rechtenstudie kwam ik er als snel achter: juridische gevechten zijn niks voor mij. Doe mij maar mediation! Het is goedkoper, beter voor beide partijen én de kans op het behouden of terugkrijgen van een goede relatie is veel groter.

Nou, zo gezegd zo gedaan. Ik ben een opleiding tot mediator gaan volgen en sinds 2016 ben ik gecertificeerd mediator.

Ik ben in 2016 ook gestart met Alinea. Toen met de focus op mediaton en personeelsadvies.

In 2020 kreeg ik een burnout. Tsja, vet cliché, je gaat dan uitzoeken wat je écht het leukst vindt. Dat was werving en selectie én mediation. Dus na een lichte switch in werkzaamheden vullen mijn team en ik vacatures in voor diverse organisaties.

Hoewel dit niet onze core werkzaamheden zijn, geven wij ook nog HR advies.

In mijn organisatie ben ik de enige die mediate bij conflicten. En ik vind het geweldig om te doen. Het is mijn roeping op aarde. Inmiddels heb ik een contract gesloten met een grote arbodienst en zij schakelen mij in als huismediator bij conflicten.

Waarom de naam Alinea?

Waarom de naam Alinea? Goede vraag. Als een ware Bourgondiër keek ik een aflevering van