Missie en visie

“Vacatures en conflicten op een informele en eerlijke manier opgelost.”

Mijn verhaal

Tijdens mijn rechtenstudie kwam ik er als snel achter: juridische gevechten zijn niks voor mij. Doe mij maar mediation! Het is goedkoper, beter voor beide partijen én de kans op het behouden of terugkrijgen van een goede relatie is veel groter.

Nou, zo gezegd zo gedaan. Ik ben een opleiding tot mediator gaan volgen en sinds 2016 ben ik gecertificeerd mediator.

Ik ben in 2016 ook gestart met Alinea. Toen met de focus op mediaton en personeelsadvies.

In 2020 kreeg ik een burnout. Tsja, vet cliché, je gaat dan uitzoeken wat je écht het leukst vindt. Dat was werving en selectie én mediation. Dus na een lichte switch in werkzaamheden vullen mijn team en ik vacatures in voor diverse organisaties.

Hoewel dit niet onze core werkzaamheden zijn, geven wij ook nog HR advies.

In mijn organisatie ben ik de enige die mediate bij conflicten. En ik vind het geweldig om te doen. Het is mijn roeping op aarde. Inmiddels heb ik een contract gesloten met een grote arbodienst en zij schakelen mij in als huismediator bij conflicten.

Waarom de naam Alinea?

Waarom de naam Alinea? Goede vraag. Als een ware Bourgondiër keek ik een aflevering van Chef’s table. Dit is een serie over gerenommeerde chefs wereldwijd. Er bestaat een restaurant in Amerika, genaamd Alinea. Dat restaurant was continue bezig met innovatie, groei en ontwikkeling.

En Alinea betekent: het begin van een nieuwe gedachtegang. En in mediation is de doorbraak vaak een nieuwe gedachtegang. “Wat als de ander het niet zo slecht bedoelt?” of “Hoe zou onze relatie eruit zien als ik bepaald gedrag loslaat?”

Ben jij toe aan een nieuwe Alinea? Laten we dan eens contacten.

Lees hieronder meer over mijn missie en visie.

Missie

Voor vacatures: Om vraag en aanbod van de arbeidsmarkt op een verfijnde manier bij elkaar te brengen.

Voor mediation: Om de communicatie tussen mensen intens te verbeteren.

Visie

Voor vacatures: Alinea geeft mensen hun werkplezier terug.

Voor mediation: Alinea draagt bij aan duizend goede relaties.

Kernwaarden

Voor vacatures:

  • Eerlijkheid naar opdrachtgevers en sollicitanten.
  • Positiviteit, te allen tijde.
  • De hoogste kwaliteit van werven en selecteren.
  • Creatief in oplossingen.
  • 100% Betrokkenheid bij opdrachtgevers en sollicitanten.

Voor mediation:

  • Oordeelvrij
  • Eerlijkheid naar alle betrokkenen
  • Openheid
  • Humor als verbinder
  • Begripvol

Beloftes aan onze klanten

Voor vacatures: Wij zijn een van de goedkoopste in de markt: wij werken op uurtarief zonder bemiddelingsfee.

Voor mediation: Ik zal mij volledig inspannen met al mijn aandacht om jullie te helpen bij het conflict.

Heb je vragen of wil je gewoon even kennismaken? Neem dan vandaag nog contact op!

06 42 81 39 80
floor@alinea.company

NEEM CONTACT OP